Turisztikai minikonferencia és szüreti hangulat

Új köntösbe öltözteti az erdélyi turizmust idén a Praxis Project marketing és kommunikációs műhelye, a Borudvarban pedig már hétfőtől rajtolnak a koncertek. Az Őszi Sokadalom kiegészítő programjai idén sem adják alább a megszokott színvonalnál.

Bővülő gyerekprogramok, még több utcazene

Idén is lerakják Zsibvásárhely alapjait Kézdivásárhely főterén, az Őszi Sokadalom keretében, a vásári hangulat a bővülő utcazenével lesz teljes.

Elérhető az Őszi Sokadalom programtervezete

Mától elérhető a kézdivásárhelyi városnapok programtervezete, de fontos kihangsúlyozni, hogy nem végleges, még jöhetnek hozzá programok és lehetnek benne módosítások is. 

Gyakornokok figyelmébe

A polgármesteri hivatal kommunikációs irodája gyakornokok és önkéntesek jelentkezését várja július 27-ig az Őszi Sokadalom szervezőcsapatába.

Kereskedők jelentkezését várják a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra. A kirakodóvásár augusztus 28. és 30. között lesz.

Idén is sokoldalú az Őszi Sokadalom kínálata

Széles, minden közönséget kiszolgáló koncertsorozattal várja látogatóit az augusztusi Őszi Sokadalom. A Punnany Massif, Bródy János és a Șuie Paparude egyaránt megtalálható az idei kínálatban. A kézdivásárhelyi értékszüret záró koncertjét a Kormorán együttes szolgáltatja – jelentette be Bokor Tibor polgármester mai sajtótájékoztatóján.

Elkészült az Őszi Sokadalom kisfilmje

Az összeállítás a négynapos kézdivásárhelyi városnapok legizgalmasabb pillanatait mutatja meg, a csütörtöki eseményektől a vásári forgatagon át egészen a vasárnapi tűzijátékig.

Miénk itt a tér!

Kézdivásárhelyi fiatalokat kérdeztünk arról, hogy miért gondolják az övék a tér. A videó az Őszi Sokadalom keretében került lejátszásra, a Metropolis zenekar azonos című koncertje előtt.

Az Őszi Sokadalom idei kínálata

A kézdivásárhelyi városnapok beharangozó animációja. Boica Zsolt munkája.