Hír

László Attila: „Csak az gyõzhet, aki nem adja fel”

Az Õszi Sokadalom vendégeként vasárnap 17 órakor lép színpadra. Gyakornokunk, Román Diana rövid interjúját olvashatják.

2011. Fogtad magad, és Magyarországra vitted a tehetséged. Mi volt a motiváció arra, hogy jelentkezz a Csillag születikre?

Néztem az elõzõ mûsorokat és arra gondoltam, hogy milyen lenne, ha én is egyszer ott lehetnék, és megmérettetném magamat. Aztán vettem a bátorságot és beneveztem a versenybe. Mindig nagyon szerettem énekelni, 10 éves koromtól már zongorázni is tanultam, és egy jó lehetõségnek tartottam, hogy ezáltal többen megismerjenek, és fejlesszem a tudásomat.

Míg a versenyben voltál, az egész város megtanulta a neved. Milyen érzés volt hazalátogatni és azt látni, hogy az emberek másképpen viszonyulnak hozzád, mint azelõtt?

Nagyon jó érzés volt, örültem, hogy az emberek kedvelnek, és tetszett nekik, amit csinálok.

Voltak-e nehézségek a karriered felépítése során? Ha igen, megneveznél konkrétan egy párat?

Mint mindenkinek, nekem is voltak nehéz pillanataim, hullámvölgyek, kisebb kudarcok, amikor nem azt kaptam, amit megérdemeltem volna, de mindig próbáltam túltenni magamat rajtuk, és arra gondololni, hogy csak az gyõzhet, aki nem adja fel. A mai napig ezt teszem.

Mesélj nekem az elsõ nagyszínpadi koncertedrõl itt, Kézdivásárhelyen.

A mûsor után nagyon jó érzés volt itthon, az itthoni közönségnek énekelni, és megköszönni nekik a támogatásukat. Öröm volt látni, hogy nagyon sokan voltak és kíváncsiak voltak rám.

Természetesen azóta is jártál már itt, hiszen 2015-ben is felléptél az Õszi Sokadalomkor. Mi az, ami ebben az évben változni fog a fellépésedben a múltévi koncertedhez képest?

Mindig próbálok valami újat hozni, hogy legyen minél változatosabb a mûsor. Becsempészek saját dalokat is a repertoárba, és próbálom megszerettetni azokat az emberekkel. Mindent megteszek, hogy ne okozzak csalódást a kézidvásárhelyi közönségnek.

Román Diana, gyakornok

Fotók

László Attila: „Csak az gyõzhet, aki nem adja fel”0