Az itteni emberek közvetlensége lehengerlő

Hatalmas energiával robbant be az Őszi Sokadalom színpadára a Punnany Massif népes csapata: a tízfős zenekart imádta a közönség, a fiatalok szinte szóról szóra skandálták a szövegeket.

Rajzoltunk álmokat

Az Őszi Sokadalom koncerthétvégéjének első napján „teltház” fogadta a Republic zenekar tagjait. A kézdivásárhelyi közönség az elsőtől az utolsóig fújta a dalokat, nem volt nehéz, hiszen az évek óta jól ismert slágerek, de az új album néhány dala is felcsendült.

Átadták a Sportcsarnok melletti játszóteret

A gyerekek legnagyobb örömére, újabb játszóteret adtak át Kézdivásárhelyen. A Tekerj egy jó célért akció keretében összegyűjtött pénzből a Háromszéki Közösségi Alapítvány, a Kézdivásárhelyi Önkormányzat és a Zöld Nap egyesület együttműködése révén megvalósult játszóteret péntek délután 2 órától adták át a Sportcsarnok mellett.

Megújult a Molnár Józsiás park

Végső momentumához érkezett a Zöld Nap Egyesület A Molnár Józsiás park rehabilitációja című projektje: az Őszi Sokadalom programjainak egyik mozzanataként közhasználatra bocsátották a park felújított részét.

Sokadalom az i2021 csapatával

A kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom termék- és értékvására mellett az identitás színes labdáival és az i2021 kulturális főváros csapatával is találkozhatunk augusztus utolsó hétvégéjén.

Hogyan öltözzünk hétvégén

Az előrejelzések szerint visszatér a jó idő az Őszi Sokadalom idejére, napközben sok napsütésre számíthatunk, a maximumok elérhetik a 30 Celsius-fokot. Péntek éjszaka még felhős, illetve változékony lehet az ég, szombaton és vasárnap viszont tiszta marad az égbolt, az hőmérséklet 10–15 Celsius-fok között alakul.

Kultúra és szórakozás az Őszi Sokadalom kísérőrendezvényein

Az Őszi Sokadalom kísérőrendezvényei minden generáció számára igényes szórakozási lehetőséget nyújtanak. Az ASIMCOV, a Vigadó Művelődési Ház, a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár, illetve a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet változatos programkínálattal várja az érdeklődőket.

Útlezárások szerdától

A közelgő városnapok miatt szerda délután már lezárják a főtér parkolóit, csütörtök reggeltől pedig a Boldog Özséb templomnál, a Kossuth Lajos és Ady Endre utca kereszteződésénél, a Wesselényi utca bejáratától lesz lezárva a belváros...

Városnapi buszjárat indul

Az Őszi Sokadalom ideje alatt az önkormányzat ingyenes buszjáratot indít a városhoz tartozó falvakra, Kézdivásárhely–Nyujtód útvonalon.