Hír

Turisztikai minikonferencia és szüreti hangulat

– Az Őszi Sokadalom kiegészítő programjai –

Új köntösbe öltözteti az erdélyi turizmust idén a Praxis Project marketing és kommunikációs műhelye, a Borudvarban pedig már hétfőtől rajtolnak a koncertek. Az Őszi Sokadalom kiegészítő programjai idén sem adják alább a megszokott színvonalnál.

A Praxis Project és a Wise Interact kreatív csapata újra életre hívja a Kreatív Lounge sokadalmi „minikonferenciáját”, ezúttal Innováció a turizmusban címmel. Az előadássorozat szombaton délelőtt startol a Gábor Áron téri nagysátor alatt, ahol vasárnap délig idegenforgalmi vállalkozásokkal, újszerű kezdeményezésekkel ismerkedhetnek az érdeklődők. Pénteken többek között az arculattervezésről, a turizmus újragondolásáról, világhálós fejlesztésekről lesz szó, pozitív példákkal – mint például a marosvásárhelyi Koronka Panzió és Navigator Software vállalkozások – alátámasztva. Vasárnap a háromszéki turizmus kerül górcső alá, egy új helyszínnel kiegészülve: a Kovászna megyei idegenforgalomról szóló kerekasztal a Borudvarban található Kosztándi-képtárban zajlik 11:20 órától.

A Borudvar idén sem hanyagolja el a blues-jazz rajongóit, sőt, még egy kis rockabillyvel is „bebolondít”. A programok már hétfőn elkezdődnek, így itt már lehet melegíteni hétvégére az igényes koncertek és karakteres borok kíséretében. Hétfőn a PapaJazz nyitja a fellépők sorát, kedden a helyi Ego Sum biztosítja a jó hangulatot. Szerdán pedig szintén egy helyi zenekar, a The Crazy Plumbers mutatja be frissen elkészült első albumát. Csütörtökön ismét a magyar fővárosé a színpad: a Budapest Ragtime Band koncertezik. Péntektől pedig szüreti hangulat költözik a jó borok udvarába, nedűkóstolással, musttal, népzenével és emelkedett hangulattal. Az első szüreti estén a Prog Organ Band lép fel, szombaton táncház, vasárnap pedig a Perkő néptáncegyüttes emelik tetőfokára a hangulatot. 

Fotók

Turisztikai minikonferencia és szüreti hangulat0
Turisztikai minikonferencia és szüreti hangulat1