László Attila: „Csak az gyõzhet, aki nem adja fel”

László Attila többedjére áll kedvenc közönsége, a kézdivásárhelyi közönség elé. Itt született, innen indult karrierje, azóta is próbál minél több idõt itthon tölteni. 

Elérhetõ az Õszi Sokadalom összesített programja

Mától elérhetõ az Õszi Sokadalom összesített programja a rendezvény hivatalos honlapján (www.oszisokadalom.ro). A városünnep keretében ebben az évben is számos kísérõrendezvényre kerül sor, melyek a helyi intézmények és civil szervezetek közremûködésével jönnek létre.

Õszi Sokadalom: közérdekû információk

A közelgõ városnapok miatt szerda délelõttõl már lehet korlátozásokra számítani, szerda délután pedig már lezárják a fõtér parkolóit, csütörtök reggeltõl a Boldog Özséb templomnál, a Kossuth Lajos és Ady Endre utca keresztezõdésénél, a Wesselényi utca bejáratától lesz lezárva a belváros, valamint a Bem József utcától a régi...

Csíkos, pöttyös, kockás gyermekek tere az Õszi Sokadalmon

Az elõzõ évekhez hasonlóan, idén is gazdag gyermekprogramok várják a legkisebbeket az Õszi Sokadalom ideje alatt. A Gyulafehérvári Caritas kézdivásárhelyi és sepsiszentgyörgyi munkatársai, karöltve több helyi egyesülettel, idén is gyermekvárost varázsolnak Kézdivásárhely fõterére, amely...

Kereskedõk figyelmébe – Jelentkezés a kézdivásárhelyi Õszi Sokadalomra

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedõk jelentkezését várja az Õszi Sokadalom városnapokra, amelyet augusztus 26. és 28. között tartanak. A városünnepre öt kategóriában lehet jelentkezni, mindegyik kategóriában az ûrlap kitöltésével, valamint a szabályzat elfogadásával válik érvényessé a jelentkezés. 

OMEGA az Õszi Sokadalom zárónapján

Az OMEGA együttes zárja a kézdivásárhelyi Õszi Sokadalom városünnepet augusztus végén. Az idei városnapok megtartja az értékszüret mottót, és ennek égisze alatt a változatos, de értékközvetítõ programokra koncentrál. A középpontban és a központban marad a kézmûves- és hagyományos termelõk vására, újra lesznek esernyõk, és az esti bulik fellépõlistája is végleges már.

Sokszínű Sokadalom

Tizenkét helyszínen, közel harminc fellépővel és színes művelődési, szórakoztató és gasztronómiai programokkal várták az Őszi Sokadalomra a városlakókat és a látogatókat. A sokadalmi programsorozat előkészítését a városban tevékenykedő szervezetek, egyesületek, vállalkozók...

Pikáns és finom ízű Erdély

Szabó Ádám egészen friss zenekarával érkezett Kézdivásárhelyre, az Őszi Sokadalomra. A többségében feldolgozásokat játszó YesYes zenekar éppen egy új dalon dolgozik, de még ők is csak ízlelgetik, hogy hogyan fog működni az élőzenekaros projekt. 

„Azon gondolkodunk, hogy ki kellene költözni ide”

Visszatérő vendég már Kézdivásárhelyen Terecskei Rita és csapata, mégis sikerült meglepni őket egy kicsit az idei sokadalmi dekorációval. Ezt ő maga árulta el, amikor új albumukról és mostani impresszióikról érdeklődtünk tőle.