Zamatos borok és jó zene a Borudvarban

A tavalyi Őszi Sokadalom leglátogatottabb és talán leghangulatosabb helyszíne, a Jazz Café udvarán helyet kapó Borudvar idén is rendesen kitesz magáért. A magyar borvidékek legjobb boraival várják az ínyenceket, amelyhez természetesen jó zene is dukál.

Hagyományos krumplifogások mustrája

Az Őszi Sokadalom értékszüretének egyik ígéretes színfoltja lesz a Kovászna Megyei Kis- és Középvállakozók (ASIMCOV) háromnapos, Zöld Napok programjának részeként megszervezett,

Még lehet jelentkezni az ipari cikkek vásárára az Őszi Sokadalomra

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra. A kirakodóvásár augusztus 30. és szeptember 1. között lesz. 

Már elérhető az Őszi Sokadalom programtervezete

Augusztus másodikától elérhető az Őszi Sokadalom programtervezete, viszont még nem végleges és nem is teljes – jelentette be Ménessy Kinga, a rendezvény főszervezője. Az elkészült programtervezetbe belekerült a Jazz Café udvarán levő Borudvar zenei kínálata,

Legszebb emlékeit hozza Kézdivásárhelyre

Karrierje során már szinte mindent elért, ismerhetjük tánczenészként, énekesként, musical-szereplőként, színésznőként és televíziós műsorvezetőként is.

Felhívás gyerekprogramok szervezésére

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala az Őszi Sokadalom keretében gyerekprogramot szervez augusztus 30. és szeptember elseje között. 

Kereskedők jelentkezését várják a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalomra

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra. A kirakodóvásár augusztus 30. és szeptember 1. között lesz. 

Még több kirakodó és színesebb kínálat a céhes város főterén

Várhatóan több kézművessel és több helyszínnel bővül az idei Őszi Sokadalom, amelyet a 2012-ben útjára indított „az értékszüret” mottóval augusztus 28. és szeptember elseje között tartanak Kézdivásárhelyen.