Életfogytig rock’n’roll

A legendás Omega együttes Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb rockbandája, amely 54 éve tarol minden színpadon, minden fesztiválon, minden házibulin, minden koncerten. Fáradhatatlanul, vérprofin, mégis mindig kicsit megújulva.

Nyári-õszi színekben a kézdi sokadalom

Igyekeztünk a kézdivásárhelyi Õszi Sokadalom minél több helyszínén jelen lenni, ami nem bizonyult egyszerû feladatnak, hiszen a vásárnyitó és a tûzijáték között eltelt három napban rengeteg program kínálta magát. Összeállításunkban a hétvége pár mozzanatát villantjuk fel.

Valódi értékek a Borudvarban, fõszerepben a népzene és néptánc

A kézdivásárhelyi Õszi Sokadalom egyik legforgalmasabb helyszínének bizonyult a Borudvar, ahol négy napon át, csütörtöktõl vasárnapig arra törekedtek a szervezõk – Hegedûs Ferenc tulajdonos és fia, Levente –, hogy igazi értékeinket vonultassák fel, igényes szórakozást biztosítsanak az oda betérõknek.

Keresztes Ildikó: „Jó itthon lenni”

Rengetegen voltak kíváncsiak péntek este Keresztes Ildikóra és zenekarára, Kézdivásárhely fõtere igencsak hamar telt meg Ildikó rajongóival akik a koncert elejétõl a végéig kísérték az érces hangú énekesnõt.

Homonyik Sándor: „Míg élek jövök Erdélybe”

A legfoglalkoztatottabb énekesek egyike, akinek dalait régen is, most is szívesen hallgatjuk meg

Open Stage: „Körforgásban maradni, mint a Monty Python”

Nem túlozunk, ha azt mondjuk, a humor nagyágyúi jönnek Kézdivásárhelyre. 

Változatos programot kínálnak az Õszi Sokadalom kísérõrendezvényei

A városünnep programját idén is több kísérõrendezvény egészíti ki, melyek változatos szórakozási lehetõséget kínálnak a kézdivásárhelyieknek. 

No Sugar: „Mi az élõzene erejében hiszünk!”

Új énekesnõvel, egy vadonatúj dallal, és rengeteg tervvel erõsít a No Sugar zenekar, akik elõször látogatják meg a céhes várost, de szinte biztos, hogy nem utoljára.

Tunyogi Péter és a P. Mobil dalait játssza a Metropolis

Hazai pályán régi motorosok, s bár már maguk sem számolják a tagcseréket, még mindig állják a sarat, és szívesen koncerteznek saját városukban.