GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL

Augusztusi kisturnéjuk utolsó három állomásásnak egyike Kézdivásárhely. Pályafutásuk a kilencvenes évek óta virágzik és meglehetõsen sikeres. Az Õszi Sokadalom színpada számos elõadásnak és elõadónak nyújtott teret, de talán kevés olyan csapat fordult meg rajta mint Ganxsta Zolee és a Kartel.

BLACK VELVET

Azok számára, akik még nem hallottak a Black Velvet zenekarról csak egy kérdést tehetünk fel: Ön jó zenei ízléssel rendelkezik? Ha igen, akkor csak ajánlani tudjuk a Black Velvet koncertet, hisz ez a magas színvonalú banda olyan zenészeket szólaltat meg, mint a Roxette, Adele, az Abba, a Guns N Roses, Michael Jackson, Shakira, és még sokan mások.

DJ JUMBO

Meglehet, hogy Jumbo nem a számára megfelelõ évben született. Ezt azért állítom, mert az oldschool hip-hop az õ zenei mûfaja. A hetvenes években alakult hip-hop-ot használja alapként, amelyet aztán gondosan sajátjává tesz. Több sikeres trap mixxel büszkélkedhet, melyek garantáltan táncra bírják az embereket.

OMEGA

Talán nincs is szükség bemutatásra, ha az Omegáról beszélünk. Ez az együttes önmagában a tartalom. Az Omega Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb rockbandája, akik 54 éve tarolnak minden színpadon, minden fesztiválon, minden házibulin, minden koncerten, fáradhatatlanul, vérprofin, mégis mindig kicsit megújulva.

MANO & AZTECA

Mano & Azteca két fiatal lemezlovasból álló duó, akik megmutatják, mi az a csapatmunka. Külön-külön is tehetségesek, de mikor ketten dolgoznak, a zenei élvezet nyomban kétszeresére nõ. A techno és deep house kedvelõi izgatottak lehetnek, hisz Andrei Mano és Azteca garantáltan fesztiválos hangulatot varázsolnak majd...

DUBGRADE

Dubgrade a techno és a deephouse rajongója, és mindent megtesz azért, hogy ezekbe beiktassa saját személyiségét. Tizenegy éve hallott elõször elektronikus zenét és azóta is tart a zenei stílus iránti szerelme.

METROPOLIS

A kézdivásárhelyi Metropolis zenekart ifj. Horváth György-Árpád Bocó és Vikol János alapította 2007-ben. Természetesen nagy reményekkel teli, hosszú pályát szánt a zenekarnak, és ez be is jött nekik. Számos tagcserén estek át ugyan, a kézdivásárhelyi és környékbeli közönség még mindig ugyan akkora érdeklõdéssel...

GOJIRA & PLANET H

Gojira, valódi nevén George Andreescu, már 2005 óta fontos szerepet tölt be a hazai zenei színpadokon. Zenéiben találkozik a bass, a techno, a breakbeat és a dubstep. Planet H, valódi nevén Paul Opriș, zenész és producer, 10 éve az elektronikus zenében ismeretes, dubstep remixei révén. Gojira és Planet H a Green Chanel projekt révén ismerkedtek meg.

FOUR BONES QUARTET

A budapesti Four Bones Quartet 2003-ban alakult, a zeneakadémiát elvégzett négy tehetséges zenész közremûködésével. A Quartet tagjai: Magyar Péter, Gáspár Olivér, Angyal János és Gyetvai Péter. A zenekar megalakulása óta Európa számos országát körbejárta. Felléptek már Angliában, Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban...