Szabó Ádám

Mintha tegnap lett volna, amikor a Csillag Születik színpadán felbukkant egy szerény, tehetséges fiú, aki „mónikájával”, bocsánat harmonikájával egészen a döntőig jutott.

Dirty Slippers

A gyulai pop-rock zenekar idén ünnepli tízedik születésnapját, és máris számtalan koncertet, hazai, erdélyi, európai, sőt amerikai fellépést is tudhat maga mögött.

László Attila

Emlékeznek még a 2011-es Csillag Születik győztesére, az akkor 14 éves, ízesen székely akcentussal beszélő, szerényen pironkodó László Attilára?

Republic

A Republic az egyik legjelentősebb együttes, amelyik a magyar beatzene, a „Nagy Generáció” zenei világából és a Kárpát-medencei népzene gyökereiből is tudott új értéket alkotva meríteni.

Șuie Paparude

A tekintélyes zenei múltra visszatekintő (1993 óta vannak jelen a román zenei palettán) együttes kétségkívül a hazai elektronikus zene királya.

Musicum

A zenekar létrejöttének gondolata valamikor 2013 őszén fogant, amikor néhány jelentős múlttal és számottevő tapasztalattal rendelkező muzsikus eldöntötte, hogy vállvetve állnak elébe a kihívásoknak, és birkóznak meg a változatos zenei stílusokkal.

Punnany Massif

A saját stílusukat hungaro trip hopként aposztrofáló pécsi kollektíva az alapítók 2003-as egymásra találása óta szárnyal és tör egyre magasabbra a magyar könnyűzene egén.

Zanzibár

Az egzotikusan hangzó név nem ismeretlen a kézdivásárhelyiek számára, hiszen a jellegzetes hangú rendőrnő, Terecskei Rita és ceglédi kollégái már többször léptek fel nálunk.

sZempöl Offchestra

Zenéjüket egyedi módon balkán-teatro-diszkó stílusúként jellemzik, melynek egyik fő eleme a teatralitás, a játékosság. Nincs két egyforma hangzás, szabadon szárnyalnak a műfajok között, de összeköti őket a mögöttes tartalom.